Ugrás a tartalomra

Vállalati áttekintés

A Santenről

Az 1890-ig visszanyúló büszke múltra visszatekintő Santen ma a legnagyobb független vállalat, amely teljes mértékben a szem egészségére összpontosít. Olyan gyógyászati készítményeket és orvostechnikai eszközöket kutatunk, fejlesztünk, dobunk piacra és forgalmazunk, amelyek már több mint 30 millió embernek segítettek több mint 60 országban.

Azáltal, hogy segíthetünk jobbá tenni pácienseink szemének egészségét, nagy hatással lehetünk életminőségükre. Büszkék vagyunk örökségünkre, amely páratlan szakértelmet és erőforrásokat biztosít számunkra ezen a területen. A jövőben is folytatjuk a szakterület előmozdítását, beleértve a ritka betegségekkel, az alulfinanszírozott területekkel és az innovatív technológiákkal kapcsolatos fontos munkát is.

Európában, a Közel-Keleten és Afrikában a Santen vezető szerepet tölt be a zöldhályog (glaukóma) és a szemszárazság kezelésében, és a betegség minden stádiumára és típusára kínál kezelést. Bővítjük a szemfertőzésekre és allergiára nyújtott kezeléseink körét, valamint a látásjavító és zöldhályogműtétekhez szükséges eszközeinket is.

A szakterületre összpontosuló kiemelt figyelmünk révén a páciensek és egészségügyi szakemberek bízhatnak abban, hogy a szemészeti ellátás és kezelések terén a legmagasabb szintű minőséget és biztonságot nyújtjuk.

Az OcuWellnessTM küldetése

A Santen célja, hogy társadalmi innovációs szerepet töltsön be a szem egészsége területén. Emberközpontú értékeinkre támaszkodva a fő célunk az, hogy a látással boldogságot is teremtsünk: a lehető legjobb látásélményt nyújtsuk minden egyes ember számára az egész világon.

Ezért hoztuk létre a szemszárazságban és szemhéjszéli gyulladásban (blepharitis) szenvedők számára az
OcuWellnessTM termékcsaládot. Ígéretünkhöz hűen minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy megszabadítsuk a betegeket a mindennapos kellemetlenségektől és nehézségektől.

Kötelezettségvállalásunk teljesítése érdekében hosszú éveken át fáradhatatlanul dolgoztunk az Ocutears® és Puralid® Lipogel kezelések kifejlesztésén, szigorú kutatás, fejlesztés és tesztelés segítségével. Felhasználtuk mélyreható ismereteinket és tapasztalatainkat az OcuWellnessTM szokásépítő eszköz megalkotásához, amely egyszerű viselkedéstudományi alapokra építve segít a pácienseknek abban, hogy pozitív viselkedésformákat vezessenek be az életükbe a szemszárazság legyőzésére.

A jövőbe tekintve készen állunk arra, hogy lehetőségként éljük meg a változásokat, tovább fejlődjünk és alkalmazkodjunk a páciensek igényeihez. Biztosak vagyunk abban, hogy fejlődésünkkel párhuzamosan tudjuk növelni a páciensek, hozzátartozóik és az egész társadalom számára nyújtott előnyöket is.

Referenciák

  1. Ocutears® IFU, 2020. december
  2. Puralid® IFU, 2020. szeptember
Az oldalon található információk nem helyettesítik a kezelőorvosa által adott javaslatokat. Az állapotával, tüneteivel vagy kezeléseivel kapcsolatos kérdések esetén forduljon kezelőorvosához.