Ugrás a tartalomra

CATIONORM®

További információk a Cationorm® emulziós szemcseppekről

Fedezze fel az intelligens könnycseppet, amely a védelemre, a hidratálásra és a gyógyulás elősegítésére készült

Cationorm® szemcsepp szemszárazságra

A Cationorm® speciális emulziós szemcsepp, amely tartósan enyhíti a szemszárazság tüneteit, függetlenül annak okaitól. Ez a műkönny egy egyedi kationos emulzió, amely hatékonyan imitálja a valódi könnyeket, a helyén tartja a nedvességet, és megakadályozza a párolgást, hogy segítsen fenntartani a megfelelő könnyáramlást.

A Cationorm® számos gyógyszertárban és online áruházban kapható. A Cationorm® szemcseppekhez általában nincs szükség receptre, de először konzultáljon szemspecialistájával, ha nem biztos abban, hogy a Cationorm® alkalmas-e az Ön szemszárazságának kezelésére.

A Santen vállalatnál tudjuk, hogy a szemcseppek önmagukban nem feltétlenül elegendőek a szemszárazság tüneteinek kezelésére. Ezért új megközelítést alkalmaztunk a szemegészség területén. A Cationorm® szemcseppek mellett a Santen OcuWellnessTM Szokásépítő Eszköz viselkedési tanácsokat nyújt, hogy pozitív szokásokat építhessen ki szemszárazságának hosszú távú önszabályozása érdekében.

A szemcsepp alkalmazása

A szemszárazság kezelésére szolgáló Cationorm® alkalmazása egyszerű. Tudjon meg többet arról, hogyan alkalmazhatja helyesen a Cationorm® műkönnyeket a hidratálás és az egészség támogatása érdekében szemszárazság esetén.

A Cationorm® összetevői

A Cationorm® speciális emulziós szemcseppek segítenek a nedvesség helyben tartásában, valamint szemszárazság tüneteinek gyógyulásában és hosszú távú enyhülésében.

És ha nem javul a szemem állapota?

Ha a szemcseppek nem enyhítik a szemszárazság tüneteit, további lehetőségek is adottak, például vényre kapható gyógyászati készítmények és kezelések. Tudjon meg többet a további lehetőségekről.

FEDEZZE FEL MEGOLDÁSAINKAT

A szemszárazság gyakori szemprobléma. Megfelelő szemápolással, például olyan szemcsepp használatával, mint az Ocutears®, megelőzhetők a szemszárazsággal összefüggő hosszú távú kockázatok.
Az oldalon található információk nem helyettesítik a kezelőorvosa által adott javaslatokat. Az állapotával, tüneteivel vagy kezeléseivel kapcsolatos kérdések esetén forduljon kezelőorvosához.