Ugrás a tartalomra

Szemápolás

A megfelelő szemápolási gyakorlatok és a szemegészségről való gondoskodás rendkívül fontosak, és megelőzheti velük a leggyakoribb szemproblémák megjelenését. A szem egészségügyi problémáit nem egyszerű kezelni, ha azonban megfelelő szemápolási gyakorlatokat követ, jelentős lépést tehet szemének komfortérzetében.

Számos tényező ronthat szemének egészségén és a szemszárazságon , beleértve a következőket:1–4

  1. Elégtelen mennyiségű vízfogyasztás
  2. Hosszú ideig tartó, képernyőnek való kitettség
  3. Légkondicionálás és légszennyezettség

Számos dolgot viszont megtehet, hogy megőrizze szemének egészségét. A napi szokásokban végzett apró változtatások, a szemápolási rutin betartása, valamint a szemcseppek alkalmazása mind-mind segíthet abban, hogy elkerülje a szemmel kapcsolatos diszkomfortot.5,6

Ha többet szeretne megtudni a szemápolásról, szeme egészségéről és látása épségének megőrzéséről, vessen egy pillantást az
OcuWellnessTM Szokásépítő Eszközre.

A szemek egészségének megőrzése

A megfelelő szemápolási gyakorlatok segítenek megelőzni a későbbi szemproblémákat. További információ a szem egészségének megőrzésével kapcsolatban.

Szemproblémák

Bizonyos környezeti tényezők, valamint a képernyőnek való hosszú kitettség a szemszárazság gyakori kiváltó okai. Tudjon meg többet ezekről a tényezőkről, valamint az egészséges szemápolási szokások fontosságáról.

Referenciák

  1. Alves M et al. Arq Bras Oftalmol 2014;77(3):193–200.
  2. Findlay Q & Reid K. Aust Prescr 2018;41(5):160–163.
  3. Craig JP et al. Ocul Surf 2017;15(3):276–283.
  4. Walsh N et al. Invest Ophthalmol Vis Sci 2012;53(10):6622–6627.
  5. NICE. Dry eye syndrome: Scenario: Management of dry eye syndrome. A következő címen érhető el: https://cks.nice.org.uk/topics/dry-eyesyndrome/ management/management/ Hozzáférés: 2021. augusztus
  6. NHS. Dry eyes.A következő címen érhető el: https://www.nhs.uk/conditions/dry-eyes/ Hozzáférés: 2021. augusztus

SZEMCSEPPKERESŐ

Kihívást jelenthet megtalálni a megfelelő terméket, amely valóban enyhíti szemproblémáit. El tudná képzelni, hogy néhány egyszerű kérdés megválaszolásával megtalálhatja az Ön számára leginkább megfelelő terméket? A szemcseppkereső a tökéletes eszköz az Ön számára!

A SZEMÁPOLÁS ALAPJAI A SANTENTŐL

Böngésszen a Santen termékkínálatában, hogy megtalálja az Önnek és szemének megfelelő szemápolási megoldást, amely hosszú távú enyhülést hozhat a szemszárazság, a szemhéjszéli gyulladás és más szemproblémák esetén.
Az oldalon található információk nem helyettesítik a kezelőorvosa által adott javaslatokat. Az állapotával, tüneteivel vagy kezeléseivel kapcsolatos kérdések esetén forduljon kezelőorvosához.