Ugrás a tartalomra

Vörösség és duzzanat

A pollen, háziállatszőr, por, penész és fű okozta allergiás tünetek hasonlóak lehetnek a szemszárazság tüneteihez, például vörösödést és duzzanatot okozhatnak.1,2

Természetes, ha nem biztos abban, milyen típusú szemápolás lenne a legjobb szemszárazsága kezelésére, valamint szeme egészségének javítására, ha allergiával is meg kell küzdenie.

Bár az antihisztamin szedése nyilvánvaló választásnak tűnhet a szemvörösség és duzzanat kezelésére, nem valószínű, hogy segít a szemszárazságon, sőt, még ronthat is rajta.3,4

Attól függően, hogy milyen típusú allergiája van, számos dolgot tehet a szemszárazsággal, például a szemvörösséggel és a duzzanattal való megbirkózás érdekében.

Győzze le a szemvörösséget és duzzanatot az OcuWellness™ szokásépítő eszközben található tippek és Ocutears® szemcseppek segítségével.

Referenciák

  1. Medical News Today. What to know about dry eyes due to allergies. A következő címen érhető el: https://www.medicalnewstoday.com/articles/dry-eyes-from-allergies Hozzáférés: 2021. augusztus
  2. Hom MM et al. Ann Allergy Asthma Immunol 2012;108:163–166.
  3. Clayton JA. NEJM 2018;378:2212–2223.
  4. Patel DS et al. BMJ 2017; 359. DOI: https://doi.org/10.1136/bmj.j4706

A SZEMÁPOLÁS ALAPJAI A SANTENTŐL

Böngésszen a Santen termékkínálatában, hogy megtalálja az Önnek és szemének megfelelő szemápolási megoldást, amely hosszú távú enyhülést hozhat a szemszárazság, a szemhéjszéli gyulladás és más szemproblémák esetén.
SZINTÉN EBBEN A TÉMÁBAN
Az oldalon található információk nem helyettesítik a kezelőorvosa által adott javaslatokat. Az állapotával, tüneteivel vagy kezeléseivel kapcsolatos kérdések esetén forduljon kezelőorvosához.