Ugrás a tartalomra

Szemproblémák

Számos körülmény növelheti a szemproblémák kialakulásának esélyét, ilyen például a szemszárazság. A túlzottan sok, képernyő előtt töltött idő és bizonyos környezeti tényezők (például légkondicionáló, napsütés, szél) a szemszárazság leggyakoribb kiváltó okai. A kontaktlencse javasoltnál hosszabb ideig tartó viselése is szemszárazságot és kényelmetlenséget okozhat. A vörösödés és duzzanat a szezonális allergia vagy más, a szemet irritáló környezeti tényezők következménye lehet. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon ezekről a tényezőkről és az egészséges szemápolási szokások fontosságáról.Keresse fel az OcuWellness™ Szokásépítő Eszközt az első lépések megtételéhez.

Sok idő töltése a képernyő előtt

Minden eddiginél több időt töltünk a számítógép, eolvasó, okostelefon, táblagép és televízió képernyője előtt, és ez gyakori szemproblémákat okozhat, mint például a szemfáradtság és szemszárazság. Tudjon meg többet a megfelelő szemápolás fenntartásáról és az egészséges képernyőhasználati szokások bevezetésének fontosságáról.

A kontaktlencse viselésével járó diszkomfort

A kontaktlencse hosszas viselése okozhatja a különböző szemproblémák, például szemszárazság megjelenését és súlyosbodását is. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan enyhítheti a kontaktlencse miatti diszkomfortérzetet néhány egyszerű szemápolási gyakorlat bevezetésével.

Környezeti kitettség

Nap mint nap számos olyan gyakori környezeti tényezőnek vagyunk kitéve, amelyek szemproblémákat okozhatnak. Ismerje meg, mik ezek, és hogyan befolyásolhatják szeme egészségét.

Vörösség és duzzanat

A szem vörössége és duzzanata a leggyakoribb szemproblémák közé tartozik. A megfelelő szemápolás és higiénia a legfontosabb ezek és más szemproblémák megelőzése érdekében.

SZEMCSEPPKERESŐ

Kihívást jelenthet megtalálni a megfelelő terméket, amely valóban enyhíti szemproblémáit. El tudná képzelni, hogy néhány egyszerű kérdés megválaszolásával megtalálhatja az Ön számára leginkább megfelelő terméket? A szemcseppkereső a tökéletes eszköz az Ön számára!

A SZEMÁPOLÁS ALAPJAI A SANTENTŐL

Böngésszen a Santen termékkínálatában, hogy megtalálja az Önnek és szemének megfelelő szemápolási megoldást, amely hosszú távú enyhülést hozhat a szemszárazság, a szemhéjszéli gyulladás és más szemproblémák esetén.
Az oldalon található információk nem helyettesítik a kezelőorvosa által adott javaslatokat. Az állapotával, tüneteivel vagy kezeléseivel kapcsolatos kérdések esetén forduljon kezelőorvosához.