Ugrás a tartalomra

OCUTEARS®

Tudjon meg többet az Ocutears® termékekről

Az Ocutears® az OcuWellnessTM Szokásépítő Eszközzel ötvözve segíthet a szemszárazság hosszú ideje tartó tüneteinek enyhítésében az Ocutears® HYDRO+ révén. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon az Ocutears® HYDRO+ előnyeiről, arról, hogy mi teszi a terméket különlegessé, hol kapható, és mit tegyen, ha a szemszárazság tünetei nem javulnak.

OCUTEARS® szemcsepp száraz szemekre

Érjen el hosszú távú enyhülést a szemszárazság frusztráló tüneteiben Ocutears szemcseppjeink és OcuWellnessTM Szokásépítő Eszközünk használatával. Olvasson tovább Ocutears® szemcseppjeink előnyeinek megismeréséhez és szemszárazságának enyhítéséhez.

ALO+

Megoldást keres irritált, vörös és érzékeny, száraz szemeire? Tudjon meg többet az aloe verát tartalmazó Ocutears® ALO+ szemcseppről, amely tartós enyhülést és kényelmet nyújt szemének.

HYDRO+

Fedezze fel az Ocutears® HYDRO+ előnyeit, és ismerje meg, hogyan enyhítheti hosszú ideje tartó szemszárazsága tüneteit.

A szemcsepp alkalmazása

Az Ocutears® szemcsepp alkalmazása egyszerű. Tudjon meg többet az Ocutears® HYDRO+ megfelelő alkalmazásáról a szemszárazság tüneteinek tartós enyhítése érdekében.

OCUTEARS® GYIK

Kérdése van a szemszárazsággal vagy az Ocutears® termékekkel kapcsolatban? Tovább olvasva választ kaphat a leggyakoribb kérdésekre.

Az OCUTEARS® összetevői

Az Ocutears® szemcsepp segít a száraz szem védelmében, nedvesen tartásában és hidratálásában, miközben megelőzi a hosszú távú szemproblémákat – bármi is ezek oka. Tudjon meg többet arról, mi teszi különlegessé az Ocutears® terméket.

Mi van, ha nem javul a szemem állapota?

Ha a szemcsepp nem enyhíti a szemszárazság tüneteit, vényre kapható gyógyászati készítmények és más opciók is alkalmazhatók. Tudjon meg többet a rendelkezésre álló lehetőségekről.

A SZEMÁPOLÁS ALAPJAI A SANTENTŐL

Böngésszen a Santen termékkínálatában, hogy megtalálja az Önnek és szemének megfelelő szemápolási megoldást, amely hosszú távú enyhülést hozhat a szemszárazság, a szemhéjszéli gyulladás és más szemproblémák esetén.
Az oldalon található információk nem helyettesítik a kezelőorvosa által adott javaslatokat. Az állapotával, tüneteivel vagy kezeléseivel kapcsolatos kérdések esetén forduljon kezelőorvosához.