Ugrás a tartalomra

A Cationorm® összetétele

A Cationorm® tartósítószermentes kationos emulzió, azaz pozitív töltésű, vízben lévő olajokból álló oldat. Ez az egyedülálló készítmény arra lett kifejlesztve, hogy tartósan enyhítse a szemszárazság tüneteit. Olvasson tovább a Cationorm® összetételével kapcsolatos további információk megismerése érdekében.

Olajalapú műkönnyek

Míg a vizes alapú műkönnyek gyorsan enyhítik a szemszárazság tüneteit1, a Cationorm® lipideket tartalmaz a könnyfilm pótlására és stabilitásának támogatására, amellyel elősegíti a hosszabb távú enyhülést, miközben hatékonyan hidratálja, és nedvességgel látja el a szemet.

Megakadályozza a könny elpárolgását
Pótolja a könnyfilm természetes lipidjeit
Enyhíti a változókori változások, gyógyszerek és bizonyos társbetegségek (pl. cukorbetegség) által

Pozitív elektrosztatikus vonzás

A Cationorm® szemcseppben található kationos ágens (CKC) pozitív töltést kölcsönöz az oldatban lévő olaj-nanocseppecskéknek, ami vonzást hoz létre az oldat és a szem negatív töltésű felülete között2. Ez az egyedülálló technológia hatékonyabb és hosszabb tapadást biztosít a szem felszínén a szemszárazság tartós enyhítése érdekében.

A pozitív elektrosztatikus vonzás hosszabb ideig tartja helyben a nedvességet
3 rétegű könnytechnológia gondoskodik a védelemről, hidratálásról és a regenerálódás támogatásáról

Ismerje meg, hogy a Cationorm® képes-e enyhíteni a szemszárazságát. Látogasson el webáruházunkba, ahol megvásárolhatja a Cationorm® emulziós szemcseppet, és nézze meg az OcuWellnessTM programot, amely támogató tanácsokat és eszközöket nyújt a szemszárazság kezelésére.

Referenciák

  1. Robert PY, et al. Eur J Ophthalmol 2016
  2. Lallemand F, et al. J Drug Deliv. 2012;604204

A SZEMÁPOLÁS ALAPJAI A SANTENTŐL

Böngésszen a Santen termékkínálatában, hogy megtalálja az Önnek és szemének megfelelő szemápolási megoldást, amely hosszú távú enyhülést hozhat a szemszárazság, a szemhéjszéli gyulladás és más szemproblémák esetén.
SZINTÉN EBBEN A TÉMÁBAN
Az oldalon található információk nem helyettesítik a kezelőorvosa által adott javaslatokat. Az állapotával, tüneteivel vagy kezeléseivel kapcsolatos kérdések esetén forduljon kezelőorvosához.