Ugrás a tartalomra
Kép
eye

A SZEM EGÉSZSÉGÉHEZ VEZETŐ ÚT, AMI MŰKÖDIK

A SZEM EGÉSZSÉGÉHEZ VEZETŐ ÚT, AMI MŰKÖDIK
Frusztrált a szemszárazságtól? A szemszárazság nagyon elszigetelhet… Lehet, hogy úgy érzi, senki sem érti meg, mi történik Önnel? Az OcuWellness arra lett tervezve, hogy segítsen Önnek kis lépéseket tenni a szemszárazság enyhítése felé. Vannak olyan megoldások, amelyek Önnél is működhetnek, így mi itt vagyunk, hogy segítsünk megtalálni szemápolási rutinját kis lépésről lépésre.

CSAK EGYSZERŰEN

Hányszor tett már olyan Újévi fogadalmat, amit január közepére elfelejtett? Tartós változás akkor történik, amikor kis, egyszerű lépéseket teszünk, amelyek valóban illeszkednek hozzánk és mindennapi tevékenységeinkhez. Mindenkinél a szemel egészségéhez vezető út kicsit másképp néz ki, de mindannyian ugyanazért a célért, a szemszárazság enyhítéséért teszünk. Maradjon egyszerű, maradjon egyedi és eléri célját.

AZ EGÉSZSÉGES SZOKÁSOK KIALAKÍTÁSA KÖNNYŰ

Az egészséges szokások kialakításához megfelelő megközelítésre van szükség, olyan megközelítésre, amely az emberi pszichológiára és viselkedésre épül, egy folyamatra, amely megkönnyíti a változást, és olyan eszközökre, amelyek nem hibás elveken alapulnak. Amint létrehozza saját, személyre szabott szemei egészségét szolgáló szokásait, próbáljon meg három dologra gondolni

  1. Ne ítélje el magát
  2. Fogja törekvéseit, és bontsa le őket apró viselkedési formákra és szokásokra
  3. Fogadja el a hibákat felfedezésként, és használd fel őket az előrelépéshez

Az önkritika egyfajta szokás. Sokan küzdenek azért, hogy elsajátítsák, vagy legalábbis taníthatóvá tegyék. Ha elkezd apró változtatásokat tenni, amelyeket meg tud ünnepelni, gyorsabban fog változni azáltal, hogy inkább jól érzi magát, mint rosszul.

Próbáljon búcsút inteni az összes "változási szorongásnak" és hidalja át azt a szakadékot, amely mostani helyzetetétől a cél eléréséig vezet. A kis szokásokkal megszakíthatja a régi megközelítéseket, és egy új utat alakíthat ki.

HOGYAN KEZDJE EL?
Nézzük meg az OcuWellness holisztikus megközelítésének kulcsfontosságú kis szokásait, a szemszárazság tüneteinek enyhítésére: hidratálás, cseppentés, pislogás.
HIDRATÁLÁS
CSEPPENTÉS
PISLOGÁS
Mindegyikük csak egy kis szokás, de egyenként hatalmas hatást gyakorolhatnak a szemei egészségére. Válasszon ki egy ilyen kis szokást, amivel elkezdi. Vegyük példának az ivást - ez arról szól, hogyan maradhat hidratált egész nap. Hidratáltnak maradni jó módja a szemszárazság megállításának. Hogyan biztosíthatja, hogy eleget igyon? Az OcuWellnessnél az ABC módszert használjuk, amit itt részletesen elmagyarázunk
Alapvetően gondoljon egy olyan dologra a napi rutinjában, amelyhez kapcsolódhat ez az új, kis szokás. Például egy korty vizet igyon minden alkalommal, amikor valaki új résztvevő beszél egy megbeszélésen. Ahogy hidratálja magát és a szemét, szánjon időt arra, hogy gratuláljon magának, hogy egy lépéssel közelebb került a hosszantartó szemegészséghez.

TÁMOGATÁS, TITKOS FEGYVER

Mindenki hallotta már azt a mondást, hogy egy falu kell egy gyerek felneveléséhez. Ugyanez igaz szemei egészségével kapcsolatban is. Sokkal könnyebb változtatni, ha bátorítjuk egymást, csatlakozunk másokhoz, akik hasonló célokat tűztek ki maguk elé, vagy segítjük egymást abban, amit már amúgy is meg akartunk tenni. Ez az oka annak, hogy kifejlesztettük az OcuWellness-t, hogy segítsünk az embereknek ezen az úton, specifikus eszközökkel, amelyeket személyre szabhat. Mindannyian ugyanabba az irányba haladunk, de saját egyedi módunkon.
ÖN EGYEDI, DE NINCS EGYEDÜL

Nézze meg az OcuWellness szokásépítő programot, hogy elkezdje saját személyes tervét építeni, és búcsút mondjon a szemszárazságnak.


A szemszárazság sok embert érint, de úgy érezheti, hogy senki sem veszi komolyan. A szemszárazság enyhítésének első lépése az, hogy eldönti, tesz valamit ellene. Egy kis lépés a saját szemegészsége útjának kezdetét jelenti. Találja meg az összes szükséges támogatást az OcuWellness-nél. Csatlakozzon a Facebook/Instagram közösségünkhöz itt, hogy kapcsolatba léphessen azokkal, akik ugyanazon az úton haladnak, mint Ön.

Találja meg a megfelelő megoldást a szemeinek szárazsága ellen

Böngésszen a Santen termékválasztékában, hogy megtalálja a szemszárazságára hosszan tartó enyhülést nyújtó szemápolási megoldást.
SZINTÉN EBBEN A TÉMÁBAN
Fontos megjegyezni, hogy a rendszeres szemvizsgálatok is lényeges részét képezik a szemszervi egészségi útjának. Ha makacs tünetekkel küzd, vagy tünetei nem javulnak, lehet, hogy érdemes más kezeléseket megbeszélni a gyógyszerészével, vagy akár időpontot kérni a szemorvosához.

Share