Ugrás a tartalomra
Kép
eye

MI AKADÁLYOZZA MEG ABBAN, HOGY KIS SZOKÁSOKAT ALKALMAZZON A SZEMSZÁRAZSÁG ENYHÍTÉSÉRE?

MI AKADÁLYOZZA MEG ABBAN, HOGY KIS SZOKÁSOKAT ALKALMAZZON A SZEMSZÁRAZSÁG ENYHÍTÉSÉRE?

A szemszárazság nélküli élet egy álomnak tűnik, amit lehetetlenség elérni? Az OcuWellness-nél úgy hisszük, hogy a szemek egészsége egy út. Az út során lehetsz fent és lent is, akadályokkal is találkozhatsz közben. A viselkedés megváltoztatása kulcsfontosságú, de nem mindig könnyű. Ha nehezen sikerül kialakítani kis szokásokat, lépjünk egy lépést hátra. Nézze meg, hogyan tudunk együtt tovább lépni a szemszárazság enyhítése érdekében, és hogyan oldhatjuk meg az esetleges problémákat.

ÉRTÉKELJÜK AZ APRÓ SZOKÁSOKAT, AZ ABC MÓDSZERT

Bármilyen változást, amit szívesen látna szemei egészsége érdeklében, vagy bármilyen más egészséges szokásban, legjobb ha kis lépésekkel kezdeni azt, nem hatalmas változásokat eszközölni. Az OcuWellnesst arra tervezték, hogy segítsen három kis szokást kialakítani és fenntartani: HIDRATÁLÁS, CSEPPENTÉS, PISLOGÁS. Ezek a szokások alapvetőek szemei egészsége szempontjából.
HIDRATÁLÁS
CSEPPENTÉS
PISLOGÁS
Nézzünk egy példát a fitnesz világából. Mondjuk azt, hogy holnap felébred, és maratont akar futni. Azt mondja, "hé, nem nagyon futottam eddig, de minden nap le fogom futni a maratont!" Talán eljut 5 kilométerig, majd feladja. Azt mondja magának, hogy ez lehetetlen, és teljesen abbahagyja. De ha kicsiben kezdi, mondjuk, háromszor körbefut a környéken ebédidőben, azt fogja mondani: "hé, ezt meg tudom csinálni, mi lenne, ha holnap négyet próbálnék meg ebéd előtt", egy idő után talán ötször, és mielőtt észbe kapna, sokkal közelebb lesz a maratoni céljához. A kis szokások apró módosításokat jelentenek az életmódjában, figyelje meg, hogyan nőnek és szaporodnak a szokások, azért, hogy valódi, átalakító változást hozzanak létre. Tudjon meg többet az ABC-módszerről, ami a kis szokások kialakításához szükséges.

AZ OCUWELLNESS™ SZOKÁSÉPÍTŐ ESZKÖZE

PROBLÉMÁJA VAN AZ “HIDRATÁLÁS, CSEPPENTÉS, PISLOGÁS” SZOKÁSOKKAL?

Kipróbálta már az OcuWellness holisztikus megközelítését? Találkozott már néhány nehézséggel a kis szokások kialakításában? Ez része az útnak. A felmerülő problémák megoldásához való hozzáállás a folyamat normális része. Miért? Mert Ön változik, a körülményei is változnak, a világ is változik. Tartsa meg a pozitív szemléletet, és megtudja tenni a szükséges módosításokat. Gyakran a motivációnkkal kezdünk, és nagyon keményen bánunk magunkkal, ami arra vezethet, hogy feladjuk.

Egy másféle hozzáállást ajánlunk a problémamegoldáshoz, három lépésben. Próbálja ki mindegyik lépést sorban, és ha nem ér el eredményt, menjen a következő lépésre:

Van-e késztetés az új viselkedés vagy kis szokás végrehajtására? Azonosította a megfelelő alapot a szokás beépítésére? Lehet, hogy segítségre van szüksége az emlékeztetőkkel kapcsolatban. Próbálja ki az OcuWellness widget-et, hogy hasznos, személyre szabható emlékeztetőket kapjon HIDRATÁLÁS ÉS PISLOGÁS témákban a számítógépén.

Van lehetősége az új viselkedés kialakítására? Ha például a hidratáltságra összpontosít, de nincs pohara, üvege vagy kulacsa az iváshoz, nem fogja tudni csinálni. Győződjön meg róla, hogy kéznél vannak azok az eszközök, amikre szüksége van.

A motiváció az utolsó dolog, amit javasolunk ellenőrizni. Ha az első 2 lépés nem segít a probléma elhárításában, nézze meg, hogy van-e mód a motiváció növelésére. Az ABC-módszerben a C a céljutalmazás. Ne felejtse el megünnepelni a szokások kialakításában tett kis lépéseidet.
A jó érzés és a pozitív élmények az egyik legerősebb módja annak, hogy átalakító változást hozzon és szemei egészsége felé vezető úton maradjon.

A KONTAKLENCSE HASZNÁLAT VISSZATARTJA?

Amikor beteszi a kontaktlencséit, az csökkentheti az oxigénáramlást a szem felületén. Ez szemszárazságot okozhat. Az oxigén állandó áramlása nélkül a szemének nehézségei lehetnek az elegendő könnytermelésben. Ha szeretné tudni, hogyan működik a könnytermelés, itt többet megtudhat.

ENYHÍTHETEM A SZEMSZÁRAZSÁGOT, ÉS TOVÁBBRA IS HASZNÁLHATOM A KONTAKTLENCSÉMET?

Számos oka lehet annak, hogy miért részesíti előnyben a kontaktlencséket, (talán a munkája miatt, vagy ha sokat sportol), de bármi is az oka annak, hogy kontaktlencsét használ, a megfelelő szemcsepp megtalálása segítségét nyújthat. Önnek személyre szabott Ocutears megoldásunk van. Az összes Ocutears szemcseppet használhatják a kontaktlencsét viselők is. Tudjon meg többet arról, melyik csepp segíthet a szemcseppkereső eszközünk segítségével.

A SZEMEI EGÉSZSÉGÉHEZ VEZETŐ UTAZÁS AZ ÖNÉ

Az út nem mindig könnyű,illetve nem mindig akadály nélküli egyenes út, de elvezet oda, ahova el szeretnénk jutni, ebben az esetben a hosszantartó szemszárazság enyhüléséhez. Ezen az úton megismeri önmagát, látni fogja, hogyan vezet a jó érzés a tartós változáshoz. Ossza meg az OcuWellness tapasztalatait a közösségi médiában az emelkedésekkel és zuhanásokkal, és használja a #OcuWellness-t, hogy másokat bátorítson a holisztikus szemápolási megközelítés folytatására.

Találja meg a megfelelő megoldást a szemeinek szárazsága ellen

Böngésszen a Santen termékválasztékában, hogy megtalálja a szemszárazságára hosszan tartó enyhülést nyújtó szemápolási megoldást.
SZINTÉN EBBEN A TÉMÁBAN
Fontos megjegyezni, hogy a rendszeres szemvizsgálatok is lényeges részét képezik a szemszervi egészségi útjának. Ha makacs tünetekkel küzd, vagy tünetei nem javulnak, lehet, hogy érdemes más kezeléseket megbeszélni a gyógyszerészével, vagy akár időpontot kérni a szemorvosához.

Share